| |

Efficiënt reclame maken met mijn wagen

Hoe Efficiënt reclame op je wagen maken?

Ik krijg regelmatig de vraag of een belettering wel degelijk een meerwaarde heeft en waarom men niet beter investeert in een advertentie in een regionaal weekblad, …

Om deze reden, beschrijf ik graag enkele noodzakelijk aspecten om de vergelijking te maken.

Bereiken van je klanten…
Enerzijds heb je dus reclame die je kan maken in folders, regionale weekbladen, …   Daarbij is een oplage van bv. 25.000 exemplaren geen effectieve garantie dat 25.000 mensen de reclame opnemen.  Je moet rekening houden dat meer dan 30% van alle huis aan huis reclame van de postbus, rechtstreeks naar de prullenmand gaat.  Hierbij zijn dan nog niet de mensen gerekend die reclame weigeren in hun postbus.

Welke meerwaarde kan een bestickering op je personenwagen, bestelwagen of vrachtwagen zijn?

Bij autobelettering bereik je meer mensen.  Overal waar je wagen komt zal je reclame maken!  Je bent dus niet regionaal afhankelijk en bereikt dus meer mensen!  Je bereikt daarbij ook de mensen die reclame we

En uw concurrenten?
Daarbij adverteer je meestal niet alleen in een weekblad. De kans is groot dat je concurrenten eveneens adverteren in dat weekblad of dat je concurrenten een grotere advertentie of aparte folder in de bussen laten deponeren.
Bij bestickering/belettering van je voertuig is dit uiteraard niet het geval.  Uw wagen = Uw reclame!

Kostprijs van efficiënt reclame maken op mijn wagen?

Het plaatsen van zo’n advertentie kan al snel oplopen tot enkele honderden euro’s zonder een zekerheid te hebben hoeveel mensen je advertentie gaan lezen.

Autobelettering lees je automatisch, doe zelf maar de test als je in de file staat of met je wagen rond rijdt.  Je hebt nooit de intentie om de reclame op de bestelwagen voor of naast u te lezen, echter in de meeste gevallen doe je het uit automatisme.  Het is daarbij al mogelijk vanaf 60 Euro (excl. BTW)!

Vergelijkbare berichten