Promowagen – Miss België 2019

De 18-jarige Elena Castro Suarez werd 11 januari bekroond als mooiste meisje van het land in Plopsaland De Panne.  Elena droomde al van kleins af aan om het kroontje ooit te kunnen bemachtigen.  Nu is het dus realiteit.  De 18-jarige met Spaanse roots is afkomstig uit Antwerpen en volgt Angeline Flor Pua op.

Voor de promotie van haar kandidatuur als Miss België 2019 kwam ze bij auto-belettering.be langs.  De autobelettering werd uitgevoerd in een tijdelijke stickervinyl om zo ook na de promotie de stickers eenvoudig te verwijderen.

Autobelettering was alvast verheugd om deze opdracht te mogen uitvoeren.  Proficiat Elena om ons dit jaar te mogen vertegenwoordigen als Miss België 2019!

De VW Tiguan werd in de aanloopperiode van de verkiezing voorzien van 3M printvinyl.  Auto-belettering.be opteerde hierbij voor een full color bestickering met foto van de kandidate.  Een duidelijke visueel effect om zo het gewenste resultaat te behalen.

Deze autoreclame is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals verkiezingen, evenementen, aankondigingen, opendeurdagen, …

bestickering promo wagen miss belgie 2019