Studio 100, de organisatie achter de populaire meidengroep K3, vroeg auto-belettering.be om de oplegger van hun 13.5m lange trailer te voorzien van de foto van de nieuwe meisjes.

In slechts vier dagen realiseerde ons team uit het dit project zodat de truck tijdig staat te blinken aan Flanders Expo in Gent waar de eerste shows van Hanne, Klaasje en Marthe plaatsvinden.

K3 Trailerwrap auto belettering boom aartselaar

De zoektocht van “K3 zoekt K3”

Op de televisiezenders VTM en SBS6 was een waar kijkcijferkanon. Maar liefst 3.6 miljoen kijkers in Vlaanderen en Nederland zagen hoe Karen, Kristel en Josje hun opvolgsters kozen tijdens de finale-uitzending begin november.

Dat de nieuwe meisjes Hanne, Klaasje en Marthe een drukke periode tegemoet gingen was meteen duidelijk. Minder dan een maand na hun verkiezing zullen de meiden al hun eerste optredens verzorgen.

De trailer van Studio 100

De promotietruck die de meisjes zal begeleiden tijdens hun optredens diende daarom snel van een nieuwe foto te worden voorzien. Kurt Willocx van auto-belettering.be vertelt: “Studio 100 vroeg ons de trailer te bestickeren.

We deden dit eerder al voor de originele K3 trailer vorig jaar en voor de promotiewagens van de Samson & Gert Kerstshow in 2013.

Dit project realiseerden we in slechts vier dagen: van printen, over lamineren tot aanbrengen van de prints.  In totaal printte onze Roland RF-640 12u aan een hoge resolutie over de 22 panden die we nodig hadden om de oplegger van 13.5 bij 2.5 m te bekleden.

De applicatie van de stickers hebben we in de hal van Flanders Expo gedaan, waar de eerste shows dit weekend al plaatsvinden. Alles moest heel snel gaan, maar we zijn blij dat we dit mooie project hebben kunnen realiseren.

Het is de meeste gefotografeerde trailer van de Benelux, dus we zijn fier dat wij daar ons steentje aan hebben kunnen bijdragen.

auto belettering sign print k3 studio 100