Opvallende belettering voor een sterk merk

De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) is een belangrijke speler in de Vlaamse sociale huisvestingssector. Met hun missie om kwaliteitsvolle, betaalbare woningen te creëren voor mensen met een laag inkomen, zetten ze zich in voor een betere samenleving. Om hun merkidentiteit kracht bij te zetten en hun zichtbaarheid op de weg te vergroten, koos de VMSW voor de expertise van Auto-belettering.be.

Een wagenpark met een professionele uitstraling

Auto-belettering.be beletterde de volledige fleet van de VMSW, met inbegrip van bestelwagens, personenwagens en vrachtwagens. Het ontwerp van de belettering is sober en professioneel, en straalt de waarden van de VMSW uit: betrouwbaarheid, degelijkheid en maatschappelijke betrokkenheid. De belettering omvat het logo van de VMSW, de contactgegevens en de slogan “Samen voor kwaliteitsvol wonen”.

Een duurzame oplossing met oog voor detail

Auto-belettering.be gebruikte hoogwaardige materialen voor de belettering, waardoor deze lang meegaat en bestand is tegen alle weersomstandigheden. De belettering werd met precisie aangebracht, waardoor de voertuigen van de VMSW er een verzorgde en professionele uitstraling hebben.

Een tevreden klant

De VMSW is tevreden met de geleverde service van Auto-belettering.be. De belettering ziet er perfect uit en draagt bij aan de versterking van de merkidentiteit van de VMSW.

Deze case toont aan dat Auto-belettering.be de perfecte partner is voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en duurzame beletteringsoplossing.